Hårförlängningar

Hårförlängningar, eller extensions som det även kallas, är förlängningar gjorda av syntetiskt eller äkta hår. Vi använder endast äkta hår i de förlängningar vi gör, eftersom det har överlägsen kvalité och hållbarhet. Extensions har blivit oerhört populärt i Sverige. Med extensions behöver du inte vänta på att håret ska växa till den längd du vill ha. Du kan ha längre eller annorlunda hår för ett speciellt tillfälle eller under en period, håret kan dessutom användas flera gånger. Klipp-it är specialiserade på extensions och svarar gärna på dina frågor om behandlingen. Kontakta oss för mer information!

Före / Efter

Håltagning och Piercing

Blomdahl

Blomdahl är ett svenskt märke med piercingprodukter, utvecklade för att ge kunden en så modern, säker och medicinskt korrekt behandling som möjligt. Äntligen finns en produkt som gör navelpiercing enkel, hygienisk och skonsam för kunden! Blomdahl kräver att alla som använder deras produkter i arbetet är certifierade i kuserna "diplomerade öronhåltagare" och "diplomerade navelpiercare" och arbetar aktivt med deras produkter. Detta för att säkerställa att den personal som genomför piercing och öronhåltagning är rätt utbildad på området.

Navelpiercing

Navelpiercing klassas som ett medicinskt ingrepp och är därav förknippat med vissa risker. Blomdahl har tagit fram produken Medical Navel Piercing, där allt som behövs för att genomföra navelpiercingen ligger i ett sterilt engångskit där varje liten komponent är skapad för att minimera risken för infektion. Alla vi på Klipp-it som utför piercing är certifierade för öronhåltagning och navelpiercing. Vi har också klarat av de teoretiska och praktiska proven som krävs för att få sälja produkter från Blomdahl.

Öron & Näspiercing

Precis som navelpiercing klassas piercing i öron och näsa som medicinska ingrepp och det finns många anledningar till att göra det väldigt noggrant och framför allt sterilt för att bland annat minska risken för infektioner. Även vid dessa ingrepp används Blomdahls eget framtagna engångskit. Blomdahl har tagit fram en rad olika smycken som inte bara ser bra ut utan också är framtagna med medicinsk hänsyn, med modern teknik och säkra material. Idag blir det allt vanligare att barn tar hål i öronen. Blomdahl har därför utvecklat produkter som är speciellt lämpliga för öronhåltagning på barn. För mer information om Blomdahls produkter råd besök deras hemsida www.sv.blomdahl.com